Top 20 IFM Radio

Cand vorbim despre un clasament muzical, de cele mai multe ori facem referire la cele mai bune 20 de melodii difuzate. Cele mai multe posturi de radio urmeaza acea linie conventionala si clasica de a realiza si prezenta saptamanal cele mai bune 20 de melodii, ori aici la IFM Radio acest top o sa fie un pic mai altfel. Spunem aceasta deoarece, TOP 20 urmeaza sa fie transmis o singura data pe luna, in ultima zi de luni a fiecarei luni de la ora 17.00.

De ce se transmite acest top o singura data pe luna este probabil una din intrebarile multora dintre voi, si pentru a putea afla cele mai bune raspunsuri despre aceasta noua emisiune si ce inseamna TOP 20 la IFM Radio, am stat de vorba cu realizatorul si producatorul acestei emisiuni, Radu Raculescu in cadrul unui interviu acordat recent redactiei postului nostru de radio.

IFM Radio: Salut Radu, in primul rand iti multumim pentru faptul ca ai gasit timp pentru a ne acorda acest interviu dat fiind faptul ca esti prins in multe activitati.

Radu Raculescu: Salut, ai dreptate in aceasta privinta, timpul reprezinta una din marile probleme atunci cand trebuie sa rezolvam cat mai multe lucruri.

IFM Radio: Stim ca tu te ocupi de foarte multe lucruri la radio si tocmai de aceea am dori sa stim in primul rand, cum si de ce ai ales sa produci top-ul radioului?

Radu Raculescu: Corect, ma numar printre persoanele care fac multe aici la radio si pentru radio, alaturi de Iohan Florin, Bogdan Cristian si Nicoleta Stoican si pentru ca nu sunt singur in cadrul acestei echipe, avand si o experienta in domeniu de foarte multi ani si pentru ca imi era oarecum dor de radio, am ajuns la concluzia ca pot realiza acest top. Pentru a raspunde la a doua intrebare am sa ma rezum in a spune doar ca orice post de radio profesionist prezinta cele mai bune 20 de piese in cadrul unui asemenea top, iar noi, nu puteam sa facem abstractie de acest lucru care de altfel, este foarte important in legatura noastra cu publicul ce ne asculta programele zilnic.

IFM Radio: De ce ati ales ca acest top sa fie realizat si difuzat o singura data pe luna?

Radu Raculescu: Ei bine, aici avem o mica mare nelamurire. In opinia mea cred si consider ca top-ul trebuie sa reprezinte ceva cu totul aparte, acel loc unde ai parte sa asculti cele mai bune 20 piese difuzate la radio corect?

IFM Radio: Da!

Radu Raculescu: Tocmai pentru ca vorbim despre cele mai bune 20 melodii difuzate pe radio, este binecunoscut faptul ca in decursul a unei saptamani de zile, nu se lanseaza pe piata atat de multe melodii astfel incat sa poata fi timp suficient pentru a fi difuzate si ulterior compilate in cadrul unui top. De aceea, am ales ca Top 20 IFM Radio sa fie difuzat o singura data pe luna, unde noi vom prezenta cele mai bune 20 piese ale lunii difuzate pe radio.

IFM Radio: Trebuie sa mentionam faptul ca este ceva ce diferentiaza postul de radio IFM fata de celelalte posturi. Crezi ca publicul o sa fie incantat de acest lucru?

Radu Raculescu: Eu sper ca cei ce ne asculta sa fie nu doar incantati, dar sa fie si bucurosi pentru ca astfel vor avea parte de a nu mai fi agasati cu melodii repetate pe radio in cadrul unui top. De cate ori atunci cand noi ascultam un post de radio, si se difuzeaza un top, auzim aproape mereu aceleasi melodii? De foarte multe ori spun eu si diferenta o face doar acele new entry-uri si pozitia in clasament, care clasament, cine il decide?

IFM Radio: Ai in plan ceva in legatura cu acest clasament? Sa intelegem de la tine ca publicul o sa poata efectiv decide intr-un fel clasamentul acestui top?

Radu Raculescu: Cine este mai important pentru noi daca nu publicul ascultator? Corect, vom implementa un sistem pe site-ul www.ifmradio.ro in cadrul caruia, publicul poate sa intre si sa vada propunerile pentru Top 20 urmand ca fiecare melodie din acele piese prezentate sa poata fi votata. Efectiv, votul o sa fie cel ce o sa fie la baza realizarii acestui top!

IFM Radio: Asta este un lucru inovator si bun spunem noi.

Radu Raculescu: In opinia mea, acest post de radio, fara ascultatori, fara prietenii de pe platformele de socializare care ne sustin munca, nu ar exista. Ce alta cale de a le multumi am putea noi sa le oferim daca nu aceea de a putea participa efectiv la ceea ce noi facem?

IFM Radio: Cand urmeaza sa fie difuzata prima editie a emisiunii?

Radu Raculescu: Ne vom intalni cu Top 20 in ultima zi de luni a lunii Aprilie, urmand ca urmatoarea editie sa fie difuzata, in ultima zi de luni din Mai de la ora 17.00.

IFM Radio: Asteptam cu nerabdare prima editie a emisiunii Radu, si pana atunci iti multumim pentru timpul acordat.

Radu Raculescu: Va multumesc si eu pentru ca ati reusit sa ma prindeti pentru a putea sta un pic de vorba cu voi si astfel sa pot transmite un mesaj publicului ascultator al IFM Radio in legatura cu aceasta noua emisiune. Sper si imi doresc ca publicul sa ramana in continuare alaturi de noi si programele radioului pentru ca tot ceea ce noi facem, facem pentru ei din dorinta de a oferi calitate, profesionalism si bineinteles, o stare de bine. Nu degeaba avem sloganul radioului: We Play, You Dance! Pe curand prieteni!

Moon Phase by Moontech

Despre baietii de la Moontech se pot spune multe: talentati, inovativi, dornici de a duce fiecare petrecere la un alt nivel s.a.m.d. Iata ca a sosit momentul sa fim surprinsi intr-un mod cat se poate de placut spunem noi, si de ce facem aceasta afirmatie? Pentru ca Moontech prezinta prima editie a Moon Phase, “un mic maraton muzical de 24 de ore” dupa cum chiar Andrei Hinodache (CEO-ul Moontech) mentioneaza.

S-ar putea să fi auzit că în univers sunt multiple dimensiuni, nedescoperite încă de om. Noi considerăm că muzica ne ajută să păsim între acestea, de aceea ne pregătim să vă punem la dispoziție 24h de muzică, dintr-o paletă vastă de genuri ale muzicii electronice : MicroHouse (RoMinimal), Minimal, Tech House și puțin Techno. Cum va place aceasta idee: 1 zi, 2 locatii, 3 petreceri? Suna bine nu? Propunem in cele ce urmeaza sa descoperim aceste locatii, si sa aflam mai multe detalii privitor la aceste 3 petreceri la care te invitam sa participi, sa fii alaturi de noi impreuna cu prietenii tai pentru ca vorbim de multa distractie pentru tine si avem un weekend, doar pentru noi!

În prima dimensiune este mereu zi… și parcă toata lumea zboară… și din zbor putem admira orașul în timp ce dansam pe ritmurile colorate de Tech House, mixate de DJ consacrați ai Bucureștiului.

Line-up:
? fRUTTY b2b HINO DJ < Universal Poetry & MoonTech / highsounds.ro >
⏰ (opening act: 12:00 – 13:30)
https://soundcloud.com/fruttego
https://www.mixcloud.com/HINOxDJ/

? #Montella < MoonTech >
⏰ (13:30 – 15:00 – #DayTime#TechHouse#Vibes)
https://soundcloud.com/mntll

? Chubby <We Are Golan>
⏰ (15:00 – 17:00 – #TechHouse #Delight)
https://www.mixcloud.com/cby07/

? PoL <We Are Golan >
⏰ (17:00 – 20:00 – Extended DJ Set)

A doua dimensiune… este una intunecată, dar plină de culore, care ne cară peste asfințit și până în adâncurile dimineții. Aici se continuă MoonTech Presents: Moon Phase 1, loc din care ghizii călătoriei vă vor prelua deja încălziți și vă vor propulsa către o multitudine de alte dimensiuni.

Călătoria va începe într-o manieră hipnotică și plină de mister, continuată cu o surpriză pentru că…
În următoarea dimensiune, avem norocul să-l ascultăm pe #ADM, un artist Tech House cu influențe Gantstar House, un artist exploziv care ne va ține într-un balans rar întâlnit. Apoi continuăm călatoria la pas alert, cu unul dintre cei mai puternici DJ pe partea de undeground tech ai Bucureștiului, care ne va mișcă picioarele în continuu și ne va pune zâmbetul pe buze, YONGU!

Line-up:

Zaru b2b #R3d (Lucian Rosu) <MoonTech>
⏰ (opening act: 20:00 – 23:00)
https://www.mixcloud.com/IFMRadioRomania/moontech-sessions-guestmix-zaru-ifmradio-ep4-wwwifmradioro/
https://soundcloud.com/djr3d

Śupaul <UNUM>
⏰ (23:00 – 01:00 – #Bouncy#TechHouse)
https://www.mixcloud.com/paul-suteu/

⧩ #ADM a.k.a. Angelescu Mihai <Festivalism>
⏰ (01:00 – 03:00 – #GangstaHouse)
https://www.mixcloud.com/NHERD/

YONGU <We Are Golan>
⏰ (03:00 – 05:00 – #BestUndegroundTech)

HINO DJ <MoonTech / Highsounds>
⏰ (05:00 – 06:00 – #HappyTechno)
https://www.mixcloud.com/HINOxDJ/

Cea de-a 3-a fază a maratonului nostru are de gând să ne transporte către dimensiunui mai luminate, începând treptat să ne aducă din ce în ce mai multă lumină, pană în momentul când soarele ne v-a zâmbi de deasupra.
Avem o deosebită plăcere să vă spunem că în ciudă faptului că dimensiului sunt cuprinse de din ce în ce mai multă lumină, muzică va fi doar de pe tăramul MicroHouse (RoMinimal) / Minimal, așadar ne pregătim pentru o sesiune de afterhours á là Românași.

Line-up:

#Folie#A#Deux <Festivalism>
⏰ (06:00 – 08:00 – #Intergalactic#Rhythm

Tripso < MoonTech >
⏰ (08:00 – 10:00 – #MinimalDelight)
https://www.mixcloud.com/IFMRadioRomania/moontech-sessions-guestmix-tripso-ifmradio-ep3-wwwifmradioro/

Insolit b2b #NEGO < MoonTech >
⏰ (Closing act – 10:00 – 12:00)
https://www.mixcloud.com/mircea-domsa/
https://www.mixcloud.com/partyfreakagency/nego-partyfreak-contest/

?￯ᄌマ Biletul in avans (15 lei) este disponibil exclusiv prin Livetickets.ro
https://www.livetickets.ro/bilete/moon-phases-24h-of-music

?￯ᄌマ Biletul la intrare costa 20 lei

Duminică, 24 Martie 2019
Incepand cu ora 6:00 (am)

⧩Co-Organizatori: Club 16 & 16 Events (acest eveniment face parte din seria Dimineata la Club by 16 Events)
⧩Friends: Festivalism
⧩Partener media IFMRadio
Instagram: https://www.instagram.com/ifmradioromania/
Web: http://ifmradio.ro/ <Live Player & Music News >
⧩Follow MoonTech on Facebook & Instagram for more
Instagram: https://www.instagram.com/moontech_ro/

☝ Nu încurajăm și nu tolerăm consumul de substanțe narcotice!
☝ Club 16 își rezervă dreptul de a își selecta clientela!
☝ Don’t drink & Drive!
☝ Smoking is not allowed

Primavara 2019 la IFM Radio

Odata terminat din punct de vedere calendaristic sezonul de iarna, spunem bun venit primaverii, si nu putem face asta altfel decat prin a introduce in grila de programe a postului nostru de radio, emisiuni noi cu oameni noi! In baza multor solicitari sosite pe adresa redactiei noastre privitor la calitatea programelor noastre pentru care am primit multe aprecieri si va multumim pe aceasta cale, am decis sa introducem in grila postului nostru de radio, emisiuni noi, cu stiluri si oameni noi.

Asta nu este tot insa! Tot in aceasta primavara, vom avea foarte multe interviuri cu foarte multi artisti, dj rezidenti ai postului nostru de radio precum si foarte multe alte surprize. Singurul lucru pe care tu, cel ce ne asculti, trebuie sa il faci este sa ne urmaresti pe pagina noastra de Facebook si desigur, sa accesezi ifmradio.ro unde nu doar ca ne poti asculta direct, dar vei fi astfel la curent cu ultimile noutati legate de activitatea postului nostru de radio.

Farshad Kay – Interview

 Hello Farshad, thank you for the time that you give us to have this interview wich will be a great oportunity for our listeners to know much more about, who Farshad Kay is. We know that you are born in Iran and because of that we would like totell us a little bit about how you discover electronic music in Iran?

I moved from Iran when I was 12 years old. In that time there was no electronic music, the only music you would hear was Iranian music with sitars and tablas. After I moved to the Netherlands I start to listen to electronic music and artist like artists like TheProdigy, Moby, Quazar and Masters At Work to name a few.  I really loved the energy in this style of music, which was uplifting and hypnotizing at the same time.

2.     When did you realize that you want to make music and starting to make your name known in this industry?

It was during a school party where I saw a dj playing for the firsttime. I was hooked by the way he was making the crowd dance andshout. I remember that I stood in the dj booth all night longwatching the guy playing music, scratching and MC-ing while the kids where jumping up and down and screaming for more. I knew from that moment that this was my future path. Making people dance!

3.  What can you say about the actual electronic music? Where do you think that this industry will lead to?


I think electronic music has never been that popular as now. You can hear it on any radio station and look at the numerous of electronic festivals which are getting more organized every year. Besides you can see that after the EDM blew up, there was a need for a subculture. And techno is the perfect opposite answer to EDM. In my opinion techno will become more mainstream accepted. 

4. You are now based in Holland and we would like to know what made you take that call to move there?

As a young boy I was dreaming to become dentist. Like now there is a lot of oppression internally and internationally, not the best place to grow up and have big dreams.  I was blessed that my aunt was living in the Netherlands and gave me the opportunity to come and live with her and fulfill my dream to become a dentist. Moving to Amsterdam gave me so much more dreams that I ended up playing and making music.

5.  Can you please tell us what skills does a dj need to have to be a successfully dj?

You need to have a very good selection of music and a good timing for beat matching. Having knowledge of effects on the mixer en how to use it during your set is very important. It’s not only about mixing two records together, it’s about telling story with your music and taking the crowd into a journey. 

6. Do you think that technology has some influences over the dj’s?

Yes,it certainly has a big influence. We have seen how we switched from vinyl to CD and now to MP3. When I started, you only had tone control for the high, mid and low frequencies on your mixer. Nowadays a mixer is full of effects, which you can use to make your set even more exciting and create new things with the songs you mix. If you look at it like this, you can’t admit the importance of technological development for us.

 7. You know that many people want to be dj now, what can you tell them when it comes to be a good dj?


In my opinion, as a DJ you are there to satisfy the audience and connect with them. Take them on a musical journey, but most of all, make suret hat your are having FUN! Make sure that you are well prepared when you go out to play. Know your tracks inside out, create playlists and make sure you know which tracks fit together well.  Try to surprise the audience by that gem which rocks the place,but no one has! This means crate digging and finding your own unique style and create your own identity as a DJ.

8. How do you feel to have your radio show broadcasted at IFM Radio Romania?

I’m honored that you guys gave me this opportunity, where I can present my view of techno on your station. I’m looking forward to my first show in February and hope that the listeners will enjoy it too. 

9. Any future plans?

In the beginning of 2019 I will have two releases out on Shibiza Recordings, which are more melodic driven techno. Of course I will present them in my future shows here with you! Some new collaboration with the Italian dj/producer Torgue will be created. We both have our own unique style. Imagine deep dark driven beats combined with warm melodic melodies. 

Besides I’m organizing some events in Amsterdam. Of course around ADE my yearly event Aquatone will return and my new concept Mayhem will see the day of light in summer 2019 on some various location in and around Amsterdam. 

Thank you Farshad and we look forward to listen your first episode of your radio show Aquatone here at IFM Radio from february 2019.

Pleasure all mine and looking forward to start in this great aventure with you guys! 

We are Creation Showcase at Club 16 | 15 Decembrie 2018

Se spune despre luna Decembrie ca este luna cadourilor, si aici suntem de acord cu voi. Astfel, prietenii de la We are Creation au un cadou muzical pentru voi, pe data de 15 decembrie 2018 la Club16, Bucuresti. Luand parte la acest eveniment, nu doar ca te vei distra pe cele mai cool beat-uri muzicale ale artistilor invitati, dar vei avea ocazia sa petreci pana in zori pentru ca distractia este garantata si noi iti promitem o seara pe care nu ai sa o uiti asa de usor.

Line up-ul evenimentului:
❐ Alexandru Aprodu [We are Creation!]
www.facebook.com/alecsandruaprodu
www.youtube.com/channel/UCT6p7BFxtWTb8TuCqS46phQ
www.soundcloud.com/alexandruaprodu
www.facebook.com/creationglobal
www.mixcloud.com/aprodualexandru

❐Alexander Fabyann [High Sounds]
www.facebook.com/AlexanderFabyanndj
www.soundcloud.com/fubyalex
www.mixcloud.com/Alexander_Fabyann
www.facebook.com/highsounds.ro

❐Alecsey [ON TURNTABLES]
www.house-mixes.com/profile/alecsey
https://www.facebook.com/Alecsey-203008063914026

❐a l b. Tudor [NIGHTnoise]
https://soundcloud.com/albertotudor
https://www.facebook.com/tudorrvlvr
https://www.facebook.com/nightnoiseag

Organizatorii isi rezerva dreptul de a selecta clientii iar accesul persoanelor sub 16 ani este strict interzis. De altfel este strict interzis accesul in incinta locatiei sub influenta bauturilor alcoolice!

Support your local artists with an unique small fee of 20 lei, thank you!

Parteneri media: IFM Radio, Night Noise, Club 16

♫♪.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.♫♪ ♫♪.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.♫♪ ♫♪.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.♫♪

Pe Toti Sfintii @ Club 16 | 30 Noiembrie 2018

Daca toata lumea e atat de ocupata, daca tot se pleaca din oras catre munte, noi ne-am decis sa fim hazard si sa ne distram intre prieteni pe frumoasa data de 30.11.
Asadar, ne-am decis sa serbam toti sfintii, pe 30.11 e onomastica tuturor!

Asa cum spune un prieten bun de-al nostru:
“If I let you hear me playing, it means I open my heart for you.”

Cine o sa va gazduiasca? Ei bine, Club 16 desigur, alaturi de:

✪ Main Act: Harsu ✪

✪ Premain: Dennion < Shade Events >
✪ https://www.mixcloud.com/Dennion/

✪ Warm-up & Closing: Tripso & HINO DJ < Rezidentii MoonTech >
✪ https://www.mixcloud.com/Tripso
✪ https://www.mixcloud.com/HINOxDJ/

Organizatorul isi rezerva dreptul de a selecta clientii! Accesul persoanelor in stare de ebrietate sau care au asupra lor bauturi alcoolice este STRICT INTERZIS! Accesul este permis persoanelor peste 18 ani!

✪ Visuals & Video support by CoArt.
✪ Partener media IFMRadio
✪ Instagram: https://www.instagram.com/ifmradioromania/
✪ Web: http://ifmradio.ro/ <Live Player & More >

Mai multe informatii gasiti pe pagina evenimentului aici
Sursa: Comunicat oficial MoonTech

The Rooftopper – Indoor Edition @ Cluj Napoca | 14 Decembrie

Get ready to get crazy!!!

Ce, crezi ca daca nu mai e vara, nu se mai pot tine rooftop-uri? Well, cam ai perfecta dreptate! Dar cu totii stim ca rooftop-ul e in interiorul fiecaruia. Asa ca, iti poti pregati outfit-ul de party, pentru ca in 14 decembrie, incepand cu ora 21:00, ne revedem la Rooftopper Indoor Edition!

O locatie noua pentru un party si un chef nebun de a dansa pana dimineata pe ritmuri electronice sunt mix-ul perfect pentru a reveni cu un party caritabil marca Beard Brothers, Gentlemen’s Riders Group si SkillsRecords Label. Evenimentul va avea loc in incinta Campusului USAMV, cladirea Biodiversitatii!

Line-up:

Horace Dan D. (Skills Rec. / Kuukou Records / Delahoya)

Roberth (Skills Rec. / Techno Insiders)

Just D’light (Skills Rec. / Techno Insiders / Mendel Collective)

Liquid (Cyclic)

Dan Medesan (Inset Records)

Men-D (Mendel Collective, Green Martian)

Sonder (Mindfull Matters)

Toate fondurile stranse vor fi folosite pentru a achizitiona o ambulanta de tip C pentru SMURD!!!

Biletele se vor putea achizitiona incepand cu data de 24 octombrie la pretul de 20lei (presale- 400buc) si 30 lei in ziua evenimentului (direct de la locatie).

Mai multe informatii gasesti pe pagina evenimentului aici.

Sursa: Comunicat Oficial Skills Records / Beard Brothers

Eveniment recomandat de IFM Radio

Pe Coclauri Urbane 1.0 at For Friends Bar

Dupa ce ne-am distrat impreuna in aceasta vara, Pe Coclauri, alaturi de foarte multi artisti cunoscuti ai scenei de muzica electronice autohtone, precum si invitati internationali, organizatorii brandului de petreceri Pe Coclauri au decis ca ultimul eveniment pe anul 2018 sub egida ” Pe Coclauri ” sa aibe loc in capitala distractiei unde au loc cele mai tari evenimente cultural artistice ale momentului.

Acest eveniment marcheaza totodata si inceputul seriei de petreceri indoor sub numele Pe Coclauri Urbane, un concept ce isi propune sa aduca in fata publicului cei mai cunoscuti artisti si cu cele mai rapide ascensiuni pe scena muzicii electronice din Romania.

In cadrul primei editii a mai sus amintitei serii de petrecei, ne vom intalni cu trei artisti cunoscuti publicului iar pe unii dintre ei ii asculti in programele realizate la  IFM Radio, dar mai multe detalii puteti gasi din line-up-ul evenimentului dupa cum urmeaza:

◄► VANOKAI ◄►
https://www.facebook.com/Vanokai/
https://soundcloud.com/vanokai/tracks
https://www.mixcloud.com/Vanokai/stream/

◄► BOG.THE ◄►
https://www.facebook.com/bogthemusic/
https://soundcloud.com/bogthe/tracks
https://www.mixcloud.com/bogthe/

◄► ALBERTO CRISTIAN ◄►
https://www.facebook.com/albertocristiandj/
https://soundcloud.com/albertocristiandj
https://www.mixcloud.com/albertocristiandj/

◄ ENTRY FEE 20 RON ►

Accesul persoanelor sub 18 ani este STRICT INTERZIS
Organizatorul evenimentului isi rezerva dreptul de a selecta clientii.
Va recomandam sa nu conduceti in stare de ebrietate, si nu uitati, consumul alcoolului poate dauna grav sanatatii dumneavoastra.

Eveniment realizat de Pe Coclauri in parteneriat cu HighSound Agency si recomandat de IFM Radio.

Pe 23 Noiembrie 2018, ne intalnim cu totii la  For Friends Bar.

Day&Night Recordings presents Horatio at 39/40 Dublin

Un nou eveniment marca  Day&Night Recordings urmeaza sa aibe loc pe data de 9 Noiembrie 2018 in Dublin, iar pentru aceasta editie invitatul special al evenimentului este nimeni altul decat rezidentul IFM Radio Romania si producatorul de muzica Horatio

Avand la activ o cariera prolifica si lansand multe productii apreciate de cei mai in voga artisti ai momentului, munca acestuia este pe deplin rasplatita si iata, ca dupa ce a mixat pentru o perioada lunga de timp in cele mai tari cluburi de muzica electronica din Europa, ne pregatim sa mergem in Dublin, Irlanda pentru a petrece impreuna pe beat-urile antrenante marca Horatio, pentru ca el este invitatul special al binecunoscutului label de muzica Day&Night Recordings la acest eveniment ce face parte dintr-o serie de petreceri avand la baza promovarea culturii muzicale techno!

Line up

– Horatio (Desolat, Natural Rhythm, Viva Music, Circus Recordings, Stereo Productions)

– Andry Cristian ( Day&Night Recordings, Tres14 Music, Hush Recordz)

– Patrick Dandoczi – DJ (Shodan Records, Iberico Techno Label, The Society Recordings)

– Dj Adrian Bilt (Barcelona Beats Records, Quanticman Records)

Biletele pot fi procurate in avans in reteaua Resident Advisor & Eventbrite €10/12/15. https://www.residentadvisor.net/events/1171105
Vineri, 9 Noiembrie de la ora 23.00
Mentionam ca accesul se face doar in baza unui act de identitate.
Noi vom fi acolo!

Sursa: Comunicat Day&Night Recordings

Fabrica de Serotonina presents Techno As You Know It @ For Friends – 19 Oct

Seria de petreceri recomandate de postul nostru de radio continua, si astfel va invitam la Techno As You Know It organizat de catre cei de la Fabrica de Serotonina pe data de 19 octombrie la For Friends bar in Bucuresti. O locatie devenita deja cunoscuta pentru iubitorii genului de muzica techno in Bucuresti si unde ai parte de cele mai tari petreceri cu cei mai buni deejay ai momentului.

La acest eveniment sunt invitati sa mixeze pentru tine

Paul Diez

TUS

SOME

 

Plus1 – rezident IFM Radio.

Mai multe informatii privitor la acest eveniment, gasiti si pe pagina de Facebook a evenimentului.