yongu
 
Nascut in Balta Alba, Bucuresti, Yongu a descoperit pasiunea pt. muzica inca din copilarie, fiind mereu inconjurat acasa de casete, benzi de magnetofon si vinyluri. Pentru el, totul a inceputut prin anul 2005, cand a paticipat la niste petreceri de muzica electronica din Bucuresti. A fost atras imediat si a hotarat sa isi exprime pasiunea pt. muzica devenind DJ in anul 2007.
Foarte ambitios si hotarat sa evolueze cat mai mult a absolvit cursurile unei scoli de dj pro si a pus bazele unui mic studio de productie muzicala la el acasa. In 2017 se alatura echipei RadioDEEA unde gazduieste saptamanal emisiunea HEAR.ON. In prezent este implicat atat muzical cat si organizatoric in proiectul We Are Golan pe care vrea sa il dezvolte foarte mult cu ajutorul experientei acumulate de-a lungul timpului. Seturile sale transmit multa energie si un vibe foarte pozitiv catre public. Pentru YONGU muzica inseamna sentimente, oameni si conexiuni .
 
Astazi, Yongu vine la IFMRadio Romania, unde in fiecare seara de sambata de la ora 21.00  iti prezinta emisiunea Don’t Stop Grooving #DSG.
 
Contact and booking: contact@ifmradio.ro