christian green in the mix ifm radio

Pe numele sau real, Valentin Dogaru, cunoscut sub numele, Valid, este un tanar si talentat dj din Romania.

Interesul sau pentru muzica electronica a crescut in urma cu multi ani, cand a inceput sa participe la evenimente organizate pe plan local, in Bucuresti, evenimente la care au mixat live, nume grele ale industriei, si aici amintim pe: John Digweed, Sasha, Hernan Cattaneo, Nick Warren, Lee Burridge, Henry Saiz si lista poate continua.

 

A dus pasiunea sa pentru muzica, catre urmatorul nivel, cand a inceput sa realizeze primele sale seturi, unde a putut sa imbine cele mai noi releasuri ale momentului, ce au avut un impact determinant asupra lui. Astfel, a descoperit ca cel mai bine se regaseste in genul muzical deep, progressive si tech.

In acelasi timp, a fost implicat activ in organizarea unor evenimente private, desfasurate lunar cu sprijinul unei companii unde acesta isi desfasura activitatea si astfel, observand dorinta de a fi un entertainer, si totodata, prin calitatea seturilor sale mixate live, a devenit dj-ul de casa al respectivelor evenimente.

 

Cum lucrurile nu aveau decat sa evolueze, a ajuns sa mixeze la evenimente organizate periodic de catre cei de la We Love Progressive and Underground.

Seturile sale au fost difuzate la posturi de radio internationale si aici amintim doar cateva din acestea, precum: Frisky Radio, Ibiza Global Radio, mIX-oNe FM si Saturo Sounds.

Valentin este hotarat sa investeasca mai mult timp si resurse in a duce pasiunea sa catre un alt nivel, acela al productiei si al recunoasterii sale ca un dj desavarsit, cu propriul sau sound.

 

Astazi, Valentin, este dj rezident al postului de radio IFMRadio Romania, unde iti prezinta in fiecare seara de vineri, de la ora 19.00 emisiunea, Harmony Sessions.

 

Booking and contact Valid: bookings@ifmradio.ro