christian green in the mix ifm radio

Cunoscut drept “Christian Green”, Cristian Popescu s-a născut pe 22 Octombrie 1984, într-un orăşel mic din judeţul Buzău, numit Nehoiu.

Christian avea doar 14 ani cand a descoperit muzica drept pasiunea vieţii lui şi a început să fugă de acasă pe geam, seară de seară, pentru a putea pune muzică în club.

Doar câțiva DJ-i români se pot mândri în carieră cu o apariţie radio de aşa lungă durată, el reuşind în tot acest timp să cucerească cele mai importante cluburi din România şi nu numai. Timp de 7 ani la rând, Christian a fost o prezenţă constantă la festivalul Liberty Parade.

În 2015, pentru prima dată, Christian a fost invitat să participe podcast-ul Deep Vibes de la Ibiza Global Radio, una dintre cele mai importante posturi de muzică electronică din lume.De-a lungul anilor, producțiile muzicale ale lui Christian au putut fi ascultate în mixurile marilor artiști precum Marco Carola sau Richie Hawtin și a colaborat cu numeroase case de discuri, precum House On Wheels, High Record Recordings, Case Select, Solphet Music, Hugh Recordings, WTF! Music, materialism, K9, WTF records! Music, Arume Records, Going Records Deeva, Upland, Rare Music, Le Mans Records, Catwalk Records, Mylo Records, Future Lovers sau Hy2rogen Music.

Stilurile muzicale pe care le abordează Christian sunt: deep house, tech house, deep tech, dar nu numai.

Piesele nou lansate, abilități aduse la stadiul de perfecțiune și izbucniri de energie: acestea sunt coordonatele mixurilor lui Christian Green.

Astazi, Christian Green vine la IFMRadio Romania unde in fiecare seara de vineri, de la ora 21.00 iti prezinta emisiunea In The Mix.

Contact and booking: bookings@ifmradio.ro