christian green in the mix ifm radio

Plus1, pe numele sau real, Nastase Florin, este un tanar si talentat dj, din Bucuresti iar pasiunea pentru dj-ing si implicit pentru muzica electronica a descoperito inca de mic, din clasele primare. Totul a inceput printr-o ambitie puternica de a isi demonstra calitatile, cand, citam: ” nu am fost lasat sa pun muzica, se intampla prin 2007″. In anul 2009, a descoperit un post de radio local, ce difuza muzica underground si astfel, acolo, l-a intalnit pe Dj Zet care i-a aratat partea cool a muzicii.

 

Usor, incet, prin multa munca si perseverenta, a inceput sa isi dezvolte propriile sale gusturi in materie de muzica, urmand ca in 2011, datorita faptului ca genul de muzica funky ce il stia odinioara a devenit influentat de genul tech house. a inceput sa isi aprofundeze si mai mult cunostintel in domeniu. Devine resident dj la Monarch Caffe in vara anului 2013 si cum totul inseamna placere, pasiune, deseori, distractia culmina cu evenimente la care publicul venea in numar cat mai mare datorita acelui stil, usor balansat de funky, techno si deep house.

 

Artistul mentiona la un moment dat faptul ca: ” poducatorii pe care ii apreciam foarte mult, au inceput usor dar sigur, productia de materiale ce mi-au captat atentia si m-au impulsionat in a urma o cariera de dj.” Ce l-a pastrat totusi “captiv” in muzica electronica pana in ziua de astazi? Techno, si minimal, asupra carora a dezvoltat recent “o feblete” dupa cum insusi artistul mentiona la un moment dat.

 

Astazi, Plus1 vine la IFMRadio Romania si iti prezinta emisiunea The 3rd Beat in fiecare seara de sambata de la ora 19.00.

 

Contact and booking: bookings@ifmradio.ro