christian green in the mix ifm radio

Despre HORATIO putem spune ca in copilarie a descoperit o atracţie deosebită faţă de muzică. Fiind tot mai atras de sunete, şi-a dezvoltat o afinitate aparte pentru jazz si techno. Interesat de acest domeniu a început să studieze muzica din mai multe puncte de vedere, căutând să descopere magia sunetului . Astfel a ajuns să cunoască şi partea tehnică a muzicii, a adunat un bagaj de cunoştinte,însă ştie că mereu va avea ceva nou de învăţat.

Făcând o incursiune prin lumea sunetelor a descoperit că este mai interesat de partea instrumentală, de aici s-a născut pasiunea pentru muzica electronică. În ultimii ani a început să adune cât mai multe cunoştinte şi să îşi croiască un drum în această industrie; dorinta de a cunoaşte cât mai multe a dus chiar la plecarea lui în afara hotarelor în căutare de experienţă….

Horatio s-a remarcat in ultimii ani prin lansari la celebrele VIVA MUSIC , DESOLAT , CIRCUS RECORDINGS , STEREO PRODUCTION , productiile sale fiind remarcate si “cantate” de o adevarata pleiada de dji mari: Luciano , Locodice , Marco Carola , Yousef , Maya Jane Coles , Chus&Ceballos , Steve Lawler , Carlo Lio , Remo , Reboot , Davide Squillace …..

Indiferent ca e in Manchester(Warehouse Project) in Ibiza(Sankeys) sau in Bucuresti(Kristal Glam) , Horatio , imparte aceeasi bucurie pentru muzica cu toata lumea din jurul sau….

Astazi, Horatio vine la IFMRadio Romania si in fiecare seara de duminica de la ora 21.00 iti prezinta emisiunea This is Horatio

Pe Horatio il poti urmari aici – Facebook

 

Contact and booking: bookings@ifmradio.ro