La inceputul lunii martie, am inceput sa facem unele mici dezvaluiri despre ce ne aduce in dar primavara aceasta aici, la IFM Radio. Pentru ca sunteti prieteni cu noi pe reteaua de socializare, Facebook si ne urmariti pe Twitter, Mixcloud si Instagram, ati aflat ca in cadrul grilei de programe a postului nostru de radio si-au facut aparitia nume noi si emisiuni noi. Am stat de vorba cu CEO-ul brandului Pe Coclauri, in persoana lui Craciun Cristian si am reusit in baza unui scurt interviu acordat postului nostru sa aflam unele informatii despre conceptul Pe Coclauri dar si ce inseamna Pe Coclauri Sessions.

Va invitam asadar, in randurile de mai jos sa descoperiti: Pe Coclauri Sessions!

IFM Radio: Dupa o serie de petreceri atat indoor cat si outdoor, iata ca brandul Pe Coclauri intra pe radio! De unde a plecat totul daca ne permiti 
aceasta intrebare, Cristian?
Craciun Cristian: Totul a plecat din trei idei diferite. Prima a fost o simpla dorinta de a schimba modul cum te simti si cum esti primit atunci cand mergi la un eveniment. A doua a fost ca toti prietenii mei erau in orase diferite si ne intalneam tot mai rar, de unde dorinta sa unesc toate gastile la un loc intr-un mod cat mai distractiv. Ultima idee a fost in stransa legatura cu artistii underground. Aveam impresia ca sunt multi, dar nu ii sustine mai nimeni. Asa s-a nascut conceptul “Pe Coclauri” cu primul eveniment outdoor pe platou la Busteni.

IFM Radio: Observand succesul cu petrecerile organizate de brandul Pe Coclauri, ai considerat ca urmatorul nivel sa fie acela de a avea o proprie 
emisiune la un post de radio?
Craciun Cristian: Sincer, nu aveam nici o asteptare in acest sens si a fost o surpriza placuta din toate punctele de vedere.Nu mi-am imaginat vreodata ca o sa ajungem sa avem propria emisiune la un post de radio, cu atat mai mult la unul care se axeaza pe calitate si profesionalism.

IFM Radio: Ai foarte multi prieteni si nu numai, atat colegi cat si fani ai
brandului pe care il conduci, ai putea sa ne spui reactia lor atunci 
cand au aflat ca Pe Coclauri intra pe radio?
Craciun Cristian: Toate reactiile prietenilor, colaboratorilor si participantilor au fost pozitive si toti asteapta sa dam startul la emisiune. Au fost placut surprinsi, iar incurajarile si felicitarile in avans legate de aceasta oportunitate nu pot decat sa ma bucure.

IFM Radio: Care este viziunea ta privitor la emisiunea Pe Coclauri Sessions?
Craciun Cristian: Conceptul in sine promoveaza artistii underground care intra in atentia noastra si incercam sa ii sustinem cat de mult posibil in evolutia lor. Avand in vedere acest lucru, emisiunea “Pe Coclauri Session” este o mare oportunitate ca sa facem asta mai bine decat o faceam inainte si mai mult de atat.


IFM Radio: Ce ne poti spune despre artistii pe care ii vom asculta in cadrul
acestei emisiuni Cristian?
Craciun Cristian: In cadrul emisiunii vom avea atat artisti cu care colaboram de ceva timp, cat si artisti descoperiti recent. Fiecare este unic in felul sau si de aceea in fiecare saptamana vom avea cate un artist nou. Se va adopta un amalgam de stiluri care include house, techno, minimal si subgenurile lor. Unii artisti merg pe un singur gen muzical, in timp ce altii imbina armonios mai multe stiluri. Primii 13 artisti din Bucuresti, Ploiesti, Breaza si Brasov sunt confirmati si gata sa se faca auziti!

IFM Radio: Pentru ca vorbim despre o emisiune radio, si cum, tot ceea ce misca in industria media, se monitorizeaza, ai putea sa ne spui care ar fi 
targetul tau in legatura cu aceasta emisiune?
Craciun Cristian: Publicul pe care l-am urmarit si spre care am tintit este cuprins intre varsta de 20 – 40 de ani. Daca reusim totusi sa rupem aceste bariere ale varstei cu atat mai bine deoarece nu consider ca muzica are o varsta anume.

IFM Radio: De ce ai ales IFM Radio sa fie acel post de radio care sa gazduiasca aceasta emisiune?
Craciun Cristian: Am ales acest post de radio deoarece il urmaresc de la inceput si am vazut potentialul conceptului. Imi place echipa, profesionalismul si cum evolueaza treptat, dar sigur.

IFM Radio: Cheia succesului este…?
Craciun Cristian: Consider ca echilibrul este cheia succesului. Prea mult sau prea putin are efecte negative din multe puncte de vedere. Desi echilibrul este ideal in orice situatie, stim toti ca este o adevarata provocare sa il gasesti si sa il mentii.


IFM Radio: Cand se difuzeaza prima editie a emisiunii? De la ce ora si pe cine vom asculta?
Craciun Cristian: Pe data de 17.03.2019 avem prima emisiune in intervalul orar 19:00 – 20:00 si am decis sa incepem “Pe Coclauri Sessions” cu un rezident al evenimentelor noastre, BOG.THE.
IFM Radio: Mesajul tau pentru ascultatorii IFM Radio este…? 

Craciun Cristian: Sunt constient ca sunt enorm de multe posturi de radio, dar singurul loc unde poti asculta Pe Coclauri Sessions este la IFM Radio, un post de radio care se prezinta si se dezvolta frumos.