Acest sezon estival a reprezentat pentru multi dintre noi posibilitatea de a cunoaste oameni si locuri noi, lega prietenii si a dansa pe cele mai cool sunete mixate de cei mai in voga artisti ai momentului (internationali cat si locali). Pentru ca ne dorim ca seria de petreceri sa continue, pe scena organizatorilor de petreceri si-au facut aparitia si cei de la Fruitty.inc ce vin cu un suflu nou si ofera o noua perspectiva in materie de petreceri.

Fruitty.inc. promoveaza well being-ul prin fie el stare de spirit, alimentatie sanatoasa (fructele vor fi mereu prezente la petrecerile Fruitty.inc) pana la sound-ul calitativ care va fi mereu prezent.

Astfel, pentru a inchide sezonul estival cum se cuvine, organizatorii promit ca pe data de 31 August 2019, sa multumeasca tuturor acelora ce au venit alaturi de aceasta organizatie printr-o petrecere in stilul caracteristic care conform spuselor reprezentantilor: ” dorim sa multumim pentru feedback-ul mai pozitiv decat borna de + de la baterie si sa continuam sa livram un continut de calitate — de la inceput pana la final. “


Cadrul natural va fi intotdeauna preferat si promovat de catre Fruitty, atat cat permite vremea, insa nu va faceti griji, vom avea grija sa fim pregatiti pentru ca tu sa beneficiezi de o experienta placuta.

In cadrul acestui eveniment te vei intalni si cu trei (3) rezidenti ai postului de radio IFM ce promit sa va incante auzul cu cele mai noi track-uri mixate in stilul caracteristic. Asadar, pe data de 31 August 2019, ne intalnim la Forest Connection
Va exista un bar la locatie si o sustinere a evenimentului obligatorie de 20 de lei care include o bautura ( long drink/bere). Intrarea este menita sa sustina resursele financiare consumate pentru realizarea evenimentului dar si continuitatea seriilor Fruitty.inc, prin faptul ca dorim sa interactionam cu fiecare persoana in parte (mai mult sau mai putin) si sa ii oferim toate detalilei care ii sunt necesare pentru aparitia la eveniment, de preferat in gasca cat mai mare, spun reprezentantii Fruitty.inc.

Acest eveniment este unul privat iar pentru a putea lua parte la eveniment va rugam sa contactati organizatorul aici.

Eveniment sustinut de IFM Radio Romania organizat de Fruitty.inc

About the Author