Conceptul Pe Coclauri s-a nascut in mijlocul naturii in anul 2012 (seria ” Pe Coclauri ” ) si ulterior din anul 2014 s-a extins in zonele urbane (seria ” La Adapost ” si ” Pe Coclauri Urbane ” ). In 2018 reprezentantii Pe Coclauri, au inceput un parteneriat multi media cu postul de radio online IFM Radio Romania, parteneriat ce consta nu doar in promovarea evenimentelor cultural artistice organizate de Pe Coclauri dar si ocazia de a avea propria emisiune la un post de radio.

Conform spuselor acestora: “IFM Radio Romania este singurul post de radio de pe piata cu care noi am reusit sa ne identificam cel mai bine si spunem asta deoarece am descoperit profesionalism, respectul pe care reprezentantii radioului il acorda publicului ascultator prin imbunatatirea calitatii programelor oferite, si cum pe noi ne intereseaza ca publicul nostru sa se simta bine, iata ca nu doar ca ne distram impreuna la evenimentele organizate de brandul nostru dar, ne dam intalnire si pe radio, in fiecare seara de duminica de la ora 19.00 in cadrul emisiunii Pe Coclauri Sessions”.

Reactiile pozitive ale oamenilor, pasiunea pentru muzica electronica si placerea de a crea evenimente ne-au oferit 6 ani plini de povesti si aventuri in locatii inedite. Continuam povestea cu proiecte si artisti noi si speram sa oferim cat mai multe experiente unice publicului nostru.

Ne puteti gasi si pe Youtube accesand pagina noastra oficiala: Pe Coclauri Events

. Pentru detalii sau informatii suplimentare legate de urmatoarele party-uri va rugam sa ne contactati printr-un mesaj la adresa: pecoclauri@ifmradio.ro sau pe pagina noastra de Facebook, Pe Coclauri